Woensdagmiddag 24 juli 2024 is de 63e Paardenmarktronde in Alblasserdam verreden. Om 13:00 uur startte de sportklasse, gevolgd door de dames om 14:30 uur en de elite/belofte reed de laatste rit die reed om 16:30 uur.

Tijdens de sportklasse-rit kwamen twee rijders lelijk ten val toen zij werden aangereden door één van de auto's die mee reden op het parcours. Beide rijders konden hun weg niet vervolgen. Één van hun raakte bij de aanrijding licht gewond en is ter plaatse door het aanwezige EHBO-team geholpen. De auto heeft onderandere schade op de spiegel en de portieren. 

De winaars van de sportklasse, na 38 verreden rondes, zijn op de 1e plaats; Arjan Oosthoek, gevolgd door Jeroen Bijnagte op de 2e plaats en Flip Alkemade op de 3e plaats.

Bij de dames kwam na 46 rondes Tessa Dijksman als eerste over de finish, gevolgd door Selena Bas op de 2e plaats en Patricia Nuyens op de 3e plaats.

Over de uitslagen van de rit Elite/Belofte is bij de redactie niks bekend. Enkele honderden mensen kwamen, tijdens deze zon-overgoten dag de rijders aanmoedigen. Er word teruggekeken op een gezellige en geslaagde middag.